Εναλλαγή Πλοήγησης

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ  ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

1. Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Η προστασία προσωπικών δεδομένων διέπεται από το νέο Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (ΓΚΠΔ), ο οποίος αποτελεί το νέο κανονιστικό πλαίσιο της Ευρωπαϊ κής Ένωσης (ΕΕ) στον εξεταζόμενο τομέα. Αντικείμενο του νόμου είναι η θέσπιση των προϋποθέσεων για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, την προστασία των δικαιωμάτων και των ελευθεριών των φυσικών προσώπων και ιδίως του δικαιώματος προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Η εταιρία AL-CO Α.Ε.Β.Ε. αναγνωρίζει τη σημασία του θέματος της ασφαλείας των Προσωπικών σας Δεδομένων καθώς και των ηλεκτρονικών σας συναλλαγών και λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα, με τις πιο σύγχρονες και προηγμένες μεθόδους, ώστε να εξασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή ασφάλειά σας. Η AL-CO Α.Ε.Β.Ε. έχει προβεί σε όλες της απαραίτητες ενέργειες ώστε να είναι πλήρως εναρμονισμένη με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (ΓΚΠΔ) και να είναι σε θέση να εγγυηθεί την ασφάλεια όλων των πληροφοριών, οι οποίες σχετίζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία και τις συναλλαγές σας.

Προσωπικά δεδομένα, σύμφωνα και με τον ορισμό που δίνεται στο άρθρο 4 του ΓΚΠΔ, είναι οι πληροφορίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να σας αναγνωρίσουμε και να επικοινωνήσουμε και να συναλλαχθούμε μαζί σας, κυρίως το ονοματεπώνυμό σας, η ταχυδρομική σας διεύθυνση, η ηλεκτρονική σας διεύθυνση, ο αριθμός του τηλεφώνου σας, καθώς και άλλες πληροφορίες όταν αυτές συνδυάζονται με τα προσωπικά σας στοιχεία.

Η AL-CO Α.Ε.Β.Ε. στο πλαίσιο της άσκησης των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων, προβαίνει σε επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών και συνεργατών της και αποτελεί Υπεύθυνο Επεξεργασίας σύμφωνα και με τον ορισμό που δίνεται στο άρθρο 4 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 (ΓΚΠΔ).

2. Συλλογή των προσωπικών σας δεδομένων

Η ιστοσελίδα https://b2b.alco.com.gr σχεδιάστηκε έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να την επισκέπτονται χωρίς να χρειάζεται να αποκαλύπτουν την ταυτότητα τους και χωρίς να χρειάζεται να δίνουν προσωπικά δεδομένα εκτός και αν το επιθυμούν οι ίδιοι. Κατά την επίσκεψή σας στις σελίδα της https://b2b.alco.com.gr θα χρειαστεί να προβούμε σε συλλογή και επεξεργασία ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων προκειμένου να σας προσφέρουμε συγκεκριμένες υπηρεσίες και να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε επαρκώς στις ανάγκες σας. Πιο συγκεκριμένα:

     2.1 Προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε για τη δημιουργία λογαριασμού και τις παραγγελίες των προϊόντων της AL-CO Α.Ε.Β.Ε.

  • Αν είστε συνεργάτης μας μπορείτε να δημιουργήσετε λογαριασμό στην σελίδα b2b.alco.com.gr , συμπληρώνοντας υποχρεωτικά τα πεδία της φόρμας Επωνυμία, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ., email, τηλέφωνο .Αφού δημιουργήσετε προσωπικό Λογαριασμό στην b2b.alco.com.gr, μπορείτε πατώντας «Σύνδεση» να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας και να προβείτε στην παραγγελία των προϊόντων που επιθυμείτε.
  • Εάν αποφασίσετε να προβείτε σε παραγγελία προϊόντων από την σελίδας μας https://b2b.alco.com.gr θα σας ζητηθεί να δηλώσετε προσωπικά σας στοιχεία (ονοματεπώνυμο, εταιρεία, , διεύθυνση αποστολής προϊόντων, Τ.Κ, πόλη, τηλέφωνο κλπ.). Αυτά τα στοιχεία είναι τα ελάχιστα που χρειάζονται για να διεκπεραιώνουμε την παραγγελία σας , να παράσχουμε τις υπηρεσίες μας και να σας ενημερώνουμε για την κατάστασή της.
  • Εάν επιθυμείτε να εγγραφείτε στο Newsletter μας θα πρέπει να μας δώσετε την συγκατάθεση σας μέσα από τον λογαριασμό χρήστη, προκειμένου να σας στέλνουμε ενημερωτικά και διαφημιστικά emails.

    2.2 Προσωπικά δεδομένα από τη χρήση ηλεκτρονικών υπηρεσιών στην ιστοσελίδα μας

  • Η AL-CO Α.Ε.Β.Ε. χρησιμοποιεί cookies (μικρά αρχεία κειμένου που τοποθετούνται στη συσκευή σας) και παρόμοιες τεχνολογίες και υπηρεσίες που χρησιμοποιούν την διεύθυνση IP για την παροχή των τοποθεσιών της στο web αλλά και των mobile εφαρμογών και ηλεκτρονικών υπηρεσιών της.
  • Ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε και άλλες πληροφορίες για εσάς, τη συσκευή σας ή τη χρήση υπηρεσιών, με τρόπους που περιγράφουμε στο σημείο συλλογής ή άλλως με τη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να επιλέξετε να μην μας παρέχετε ορισμένους τύπους πληροφοριών, αλλά ίσως επηρεαστεί η δυνατότητά σας να χρησιμοποιήσετε ορισμένες υπηρεσίες.

   2.3 Προσωπικά δεδομένα για τις εμπορικές συναλλαγές

  • Διατηρούμε στα πληροφοριακά μας συστήματα αρχείο των συναλλαγών σας με την εταιρία μας, τις συμβάσεις με τους πελάτες και προμηθευτές μας, προσωπικά δεδομένα για τις εμπορικές συναλλαγές (πωλήσεις, αγορές, πληρωμές ,κλπ), στοιχεία επαφών για τις εν λόγω διαδικασίες καθώς και πληροφορίες σχετικά με τις εκθέσεις που διενεργούμε.

Συνοπτικά, ζητάμε τόσες μόνο πληροφορίες όσες μας χρειάζονται ώστε να απολαύσετε μια ξεχωριστή αγοραστική εμπειρία, συνεπή παράδοση των προϊόντων που παραγγείλατε, ασφαλή πληρωμή της παραγγελίας σας και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση βασισμένη στις ανάγκες και προτιμήσεις σας.

Νομικές βάσεις για την τήρηση και επεξεργασία αρχείου με τα προσωπικά σας δεδομένα από την AL-CO Α.Ε.Β.Ε. είναι, η ρητή και ελεύθερη συγκατάθεσή σας (ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ.1ά) η οποία χορηγείται με την εκούσια συμπλήρωση των προσωπικών σας στοιχείων, η εκτέλεση των συμβατικών υποχρεώσεων (ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ.1΄β), η εκτέλεση νομικών υποχρεώσεων (ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ. 1΄γ) καθώς και το έννομο συμφέρον της AL-CO Α.Ε.Β.Ε. (ΓΚΠΔ άρθρο 6 παρ.1΄στ)

3. Πρόσβαση και Χρήση των προσωπικών σας δεδομένων

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες των διαδικτυακών τόπων AL-CO Α.Ε.Β.Ε., τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές σας μαζί μας, την βελτίωση των παρερχομένων υπηρεσιών και την διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Η AL-CO Α.Ε.Β.Ε. δεν μπορεί να μοιραστεί με άλλους τα προσωπικά σας στοιχεία χωρίς τη δική σας συναίνεση, εκτός και αν αυτό απαιτηθεί νομικά. Παρακαλούμε όπως λάβετε υπόψη σας ότι δύναται κάτω από συγκεκριμένες προϋποθέσεις που επιτρέπεται ή επιβάλλεται από το νόμο ή βάση δικαστικής απόφασης, η συλλογή, χρήση, και η αποκάλυψη των προσωπικών δεδομένων σας, τα οποία έχουν συλλεχθεί online, χωρίς την εκ μέρους σας συναίνεση.

Σε κάθε περίπτωση οι εργαζόμενοι της AL-CO Α.Ε.Β.Ε. που έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα είναι συγκεκριμένοι και η πρόσβαση προσώπων χωρίς εξουσιοδότηση στα προσωπικά σας δεδομένα απαγορεύεται. Μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες των συναλλαγών σας και μόνο όποτε αυτό είναι αναγκαίο, π.χ. για τη διεκπεραίωση των αιτήσεών σας. Η εταιρεία απαιτεί από τους υπαλλήλους της και τους συντηρητές της ιστοσελίδας, να παρέχουν στους χρήστες του το επίπεδο ασφαλείας που αναφέρεται στην παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Στις περιπτώσεις που η AL-CO Α.Ε.Β.Ε. χρησιμοποιεί τρίτους για την υποστήριξη των συστημάτων της, και για την απρόσκοπτη λειτουργία κάποιων ηλεκτρονικών υπηρεσιών (datacenter, hosting, κλπ) γίνεται ιδιαίτερη αναφορά στη σχετική σύμβαση υπηρεσιών και εταιρία φροντίζει για την εξασφάλιση του απορρήτου. Οι τρίτοι αποδέκτες των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να είναι συνεργάτες της AL-CO Α.Ε.Β.Ε. (Εκτελούντες την επεξεργασία) οι οποίοι αναλαμβάνουν το έργο της υλοποίησης και υποστήριξης στα προϊόντα και υπηρεσίες της AL-CO Α.Ε.Β.Ε. και έτσι ενδέχεται να χρησιμοποιήσουν ορισμένες πληροφορίες που μας δίνετε για να παρέχουν τις εν λόγω υπηρεσίες. Υπάρχει πάντα συμβατική σχέση μεταξύ της AL-CO Α.Ε.Β.Ε. και των συνεργατών της, με τις απαραίτητες δεσμεύσεις εμπιστευτικότητας και λήψης των κατάλληλων οργανωτικών και τεχνικών μέτρων για την προστασία των προσωπικών δεδομένων. Εκτός από τις κοινοποιήσεις που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Απορρήτου και Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε από κοινού πληροφορίες σχετικά με σας με τρίτα μέρη, εφόσον δώσετε την ελεύθερη και ρητή συγκατάθεσή σας. Η AL-CO Α.Ε.Β.Ε. δεν παρέχει τα προσωπικά σας δεδομένα σε αποδέκτες με έδρα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Επιπλέον τα προσωπικά δεδομένα που μας χορηγείτε ενδέχεται να γνωστοποιηθούν την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, σε περίπτωση που ανακύψει περιστατικό παραβίασης των προσωπικών σας δεδομένων.

Η τήρηση του απορρήτου είναι αυτονόητη. Οι ίδιες βασικές αρχές που διέπουν τις κλασσικές συναλλαγές ισχύουν και στην περίπτωση του b2b e-commerce (Business-to-Business Hλεκτρονικού Eμπορίου). Όλες οι πληροφορίες που διαβιβάζονται από τον χρηστή /μέλος στην AL-CO Α.Ε.Β.Ε. είναι εμπιστευτικές και η AL-CO Α.Ε.Β.Ε. έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να γίνεται χρήση τους μόνο στο μέτρο που αυτό κρίνεται αναγκαίο στο πλαίσιο των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για τη δική σας ασφάλεια, θα πρέπει και εσείς να χειρίζεστε όλες τις πληροφορίες που παρέχονται μέσω της υπηρεσίας ως εμπιστευτικές και απόρρητες και να μην προβαίνετε σε οποιαδήποτε αποκάλυψή τους σε τρίτα πρόσωπα.

4. Βασικές Αρχές επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων

  • Η επεξεργασία προσωπικών σας δεδομένων λαμβάνει χώρα με νόμιμο, δίκαιο και διαφανή τρόπο
  • Η συγκέντρωση των προσωπικών σας δεδομένων πραγματοποιείται μόνο για καθορισμένους, σαφείς και νόμιμους σκοπούς
  • Η συγκέντρωση των προσωπικών σας δεδομένων είναι επαρκής και σχετική
  • Τα προσωπικά δεδομένα είναι ακριβή και επικαιροποιημένα
  • Τα προσωπικά δεδομένα που δεν είναι ακριβή διορθώνονται ή διαγράφονται
  • Τα προσωπικά δεδομένα μένουν εμπιστευτικά και αποθηκευμένα με ασφάλεια
  • Τα προσωπικά σας δεδομένα δε θα μοιράζονται με τρίτους εκτός από αν είναι απαραίτητο για να προσφέρονται για αυτά υπηρεσίες κατόπιν συμφωνίας
  • Σε περίπτωση παραβίασης των προσωπικών σας δεδομένων η Alco ΑΕΒΕ θα γνωστοποιήσει το συμβάν αμελλητί στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, και εφόσον κρίνεται απαραίτητο και σε εσάς και θα λάβει κάθε εύλογο μέτρο για την αποτροπή/περιορισμό περαιτέρω ζημίας σας.

5. Διάρκεια της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων

Όταν η επεξεργασία επιβάλλεται ως υποχρέωση από διατάξεις του ισχύοντος νομικού πλαισίου, τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα επιβάλλουν οι σχετικές διατάξεις. Όταν η επεξεργασία εκτελείται δυνάμει σύμβασης που έχετε συνάψει μαζί μας (πχ παραγγελία, πώληση), τα προσωπικά σας δεδομένα θα αποθηκεύονται για όσο χρονικό διάστημα είναι απαραίτητο για την εκτέλεση της σύμβασης και για τη θεμελίωση, άσκηση, ή/και υποστήριξη νομικών αξιώσεων με βάση τη σύμβαση. Για τους σκοπούς προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών (marketing activities), τα προσωπικά δεδομένα σας τηρούνται μέχρι την ανάκληση (Opt-out) της συγκατάθεσής σας, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί από εσάς ελεύθερα και οποιαδήποτε στιγμή.. Έτσι, εάν στο παρελθόν είχατε κάνει εγγραφή στο Newsletter της AL-CO Α.Ε.Β.Ε., δίνοντας τη συγκατάθεσή σας για την αποστολή ενημερωτικών και διαφημιστικών μηνυμάτων έχετε τη δυνατότητα να κάνετε Opt-out και unsubscribe από τη mailinglist τόσο στο προφίλ σας όσο και σαν σύνδεσμο διαγραφής των e-mail που στέλνει η AL-CO Α.Ε.Β.Ε. Εάν έχετε δημιουργήσει Λογαριασμό στην ιστοσελίδα μας, τα προσωπικά σας δεδομένα, με επιφύλαξη του δικαιώματος σας να ζητήσετε τη διαγραφή τους, δε θα διαγράφονται αυτομάτως μετά την εκτέλεση της συμβατικής σας υποχρέωσης, προκειμένου να σας προσφέρουμε μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα σχετικά με τις αγορές καθώς τις προτιμήσεις σας στα προϊόντα της AL-CO Α.Ε.Β.Ε.

6. Τα δικαιώματά σας

Ως χρήστες της ιστοσελίδας και του E-shopτης Alco ΑΕΒΕ έχετε όλα τα δικαιώματα που απονέμονται από το ΓΚΠΔ σε σχέση με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Πιο συγκεκριμένα, έχετε δικαίωμα να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή από την AL-CO Α.Ε.Β.Ε. για ζητήματα που αφορούν τον τρόπο, το σκοπό, τη διάρκεια επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων καθώς και τον τρόπο άσκησης των δικαιωμάτων σας. Έχετε επίσης δικαίωμα να απαιτήσετε πρόσβαση, διόρθωση ή διαγραφή προσωπικών σας δεδομένων, ή περιορισμό της επεξεργασίας, ή εναντίωση στην επεξεργασία ή στη λήψη αυτοματοποιημένης απόφασης, καθώς επίσης και δικαίωμα φορητότητας. Η AL-CO Α.Ε.Β.Ε. σας επιτρέπει εφόσον είστε χρήστες του b2b eShop της να διορθώνετε, αλλάζετε, συμπληρώνετε ή να διαγράφετετα προσωπικά δεδομένα και πληροφορίες που έχετε προσκομίσει στην εταιρία,. Εάν επιλέξετε να διαγράψετε μια πληροφορία, η πληροφορία θα διαγραφεί από τα αρχεία της AL-CO Α.Ε.Β.Ε. άμεσα με επιφύλαξη των προσωπικών δεδομένων που μας είναι απαραίτητα για την άσκηση των νόμιμων αξιώσεών μας. Για να αναφέρετε προβλήματα σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας επικοινωνήστε με την AL-CO Α.Ε.Β.Ε. μέσω της ιστοσελίδας ή στο email b2b@alco.com.gr. Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας για τα προσωπικά δεδομένα σας που αποθηκεύονται στα συστήματα της AL-CO Α.Ε.Β.Ε. επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση dpo@alco.com.gr ή συμπληρώστε την φόρμα αιτήματος τροποποίησης στοιχείων.

7. Cookies

Η AL-CO Α.Ε.Β.Ε. χρησιμοποιεί cookies ως μέρος της διευκόλυνσης και λειτουργίας των υπηρεσιών μέσω της ιστοσελίδας της. Τα Cookies είναι μικρά αρχεία, τα οποία απoστέλλονται και φυλάσσονται στον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή επιτρέποντας σε ιστοσελίδες όπως η https://b2b.alco.com.gr , να λειτουργούν απρόσκοπτα, να συλλέγονται επιλογές σας, να αναγνωρίζουν τους συχνούς χρήστες, να διευκολύνουν την πρόσβασή σας σε αυτή, και για τη συλλογή δεδομένων για τη βελτίωση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. Τα Cookies δεν προκαλούν βλάβες στους ηλεκτρονικούς σας υπολογιστές, ούτε στα αρχεία που φυλάσσονται σε αυτούς. Χρησιμοποιούμε τα cookies για να σας παρέχουμε πληροφορίες και να διεκπεραιώνονται οι παραγγελίες σας. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι τα cookies είναι απόλυτα αναγκαία προκειμένου να λειτουργεί σωστά και απρόσκοπτα η ιστοσελίδα https://b2b.alco.com.gr. Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να διαγράφετε τα cookies σύμφωνα με τις οδηγίες των κατασκευαστών του φυλλομετρητή που χρησιμοποιείτε.

8. Ιστοσελίδες τρίτων

Η παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ισχύει μόνο για την ιστοσελίδα https://b2b.alco.com.gr & https://www.al-co.gr/  και δεν καλύπτει τους συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες, συνεπώς τις πληροφορίες που συλλέγουν τα μέρη που κατέχουν και ελέγχουν τις εν λόγω ιστοσελίδες, ή τη χρήση των cookies τους.

9. Η ασφάλεια του b2b eshop μας

Η AL-CO Α.Ε.Β.Ε. δεσμεύεται όσον αφορά στην εξασφάλιση της ασφάλειας και της ακεραιότητας των δεδομένων που συλλέγει σχετικά με τους χρήστες της ιστοσελίδας b2b.alco.com.gr. Η AL-CO Α.Ε.Β.Ε. έχει υιοθετήσει διαδικασίες για την προφύλαξη των προσωπικών σας δεδομένων που είτε προσκομίζονται στην ιστοσελίδα ή παρέχονται τηλεφωνικά. Αυτές οι διαδικασίες προστατεύουν τα προσωπικά σας δεδομένα από οποιαδήποτε μη επιτρεπόμενη πρόσβαση ή αποκάλυψη, απώλεια, κακή χρήση ή καταστροφή. Βοηθούν επίσης στο να πιστοποιείται ότι τα στοιχεία αυτά είναι ακριβή και χρησιμοποιούνται σωστά. Η ασφάλεια αυτή επιτυγχάνεται με τις ακόλουθες μεθόδους:

9.1 Αναγνώριση Πελάτη

Οι κωδικοί που χρησιμοποιούνται για την αναγνώρισή σας είναι δύο: ο Κωδικός Εισόδου (e-mail) και ο Προσωπικός Μυστικός Κωδικός Ασφαλείας (password), οι οποίοι κάθε φορά που τους καταχωρείτε σας παρέχουν πρόσβαση με απόλυτη ασφάλεια στα προσωπικά σας στοιχεία. Οι κωδικοί χρήστη πρέπει να περιέχουν αλφαριθμικά, πεζά μικρά και κεφαλαία γράμματα ή/και σύμβολα.

Σας δίνετε η δυνατότητα να μεταβάλλετε τον Προσωπικό Μυστικό Κωδικό Ασφαλείας (password) και τη διεύθυνση ηλεκτρονικής σας αλληλογραφίας (e-mail) όσο συχνά επιθυμείτε. Ο μόνος που έχει πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητάς και απόκρυψης του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας του ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ειδοποίηση μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της AL-CO Α.Ε.Β.Ε. δεν ευθύνεται για την χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο. Σας συνιστούμε, για λόγους ασφαλείας, να αλλάζετε το password σας σε τακτά χρονικά διαστήματα και να αποφεύγετε τη χρήση των ίδιων και εύκολα ανιχνεύσιμων κωδικών (π.χ. ημερομηνία γέννησης).

9.2 Ελεγχόμενη Πρόσβαση (firewall)

Η πρόσβαση στα συστήματα της AL-CO Α.Ε.Β.Ε. (servers) ελέγχεται από firewall, το οποίο επιτρέπει τη χρήση συγκεκριμένων υπηρεσιών από τους πελάτες/ χρήστες απαγορεύοντας, παράλληλα, την πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων με απόρρητα στοιχεία και πληροφορίες της εταιρείας.

10. Παιδιά

Με την παροχή της συγκατάθεσής σας δηλώνετε υπεύθυνα πως είστε άνω των 15 ετών. Εάν είστε κάτω των 15 ετών, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας και τις υπηρεσίες της μόνο με τη συμμετοχή και την έγκριση ενός γονέα ή κηδεμόνα.

11. Ανανεώσεις και αλλαγές

Η ιστοσελίδα  https://b2b.alco.com.gr  της AL-CO Α.Ε.Β.Ε. ενημερώνεται και επεκτείνεται συνεχώς τόσο λειτουργικά όσο και σε ότι αφορά προϊόντα και υπηρεσίες με συνέπεια να ανανεώνει και την παρούσα πολιτική προστασίας του απορρήτου των συναλλαγών. Σας συστήνουμε να διαβάζετε τη σελίδα αυτή σε τακτά χρονικά διαστήματα, προκειμένου να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές στο περιεχόμενο της παρούσας πολιτικής προστασίας. Δυστυχώς, κανένα σύστημα ασφαλείας δεν είναι εγγυημένα ασφαλές κατά 100%. Επομένως, δεν αναλαμβάνουμε ευθύνη για πρόσβαση, αλλοίωση ή απώλεια των προσωπικών σας δεδομένων, η οποία οφείλεται σε εξωτερικούς παράγοντες πέρα από τη σφαίρα επιρροής μας ή για λόγους ανωτέρας βίας. Χρησιμοποιώντας αυτή την ιστοσελίδα, ή παρέχοντας προσωπικές πληροφορίες σ' εμάς με οποιονδήποτε τρόπο, συμφωνείτε ότι μπορούμε να επικοινωνούμε μαζί σας ηλεκτρονικά όσον αφορά την ασφάλεια, το απόρρητο και τα διοικητικά θέματα που αφορούν τη χρήση της ιστοσελίδας από εσάς.

my-order

Η παραγγελία μου

ekseliksi-paragelias

Εκκρεμείς παραγγελίες

nea-proionta

ΝΕΑ Προϊόντα

prosfores

Προσφορές

agapimena

Αγαπημένα

Copyright © 2019 AL-CO. All rights reserved.